Mitt konto

Inloggning

Din väska
0

Välkommen till eye-oo.com


Denna cookiepolicy förklarar hur vår organisation använder de personuppgifter den samlar in från sina användare genom cookies, under användningen av webbplatsen eye-oo.com, i enlighet med Europeiska unionens allmänna dataskyddsförordning (GDPR), italienska dataskyddslagar och riktlinjerna från den italienska tillsynsmyndigheten.

Personuppgiftsansvarig:

Personuppgiftsansvarig för dina personuppgifter är Eyeoo S.r.l. - via De’ Musei 4, 40124 Bologna (BO) - Italien - momsregistreringsnummer och skatteregistreringsnummer IT03799111202. Personuppgiftsansvarig hänvisas härefter också till som "eye-oo" eller "vi".

Vi uppmanar dig att noggrant läsa vår cookiepolicy och vår integritetspolicy för att få all information om våra personuppgiftsskyddspolicyer. För ytterligare detaljer, frågor och frågor om behandlingen av dina personuppgifter, vänligen skriv när som helst till vår kundservice, med hjälp av e-postadressen hello@eye-oo.com.

Denna webbplats använder cookies från personuppgiftsansvarig och tredje parter för att säkerställa korrekt funktion och garantera de tillhandahållna tjänsterna. För att se de installerade cookies, deras kategorier och för att hantera samtycke för deras installation, vänligen hänvisa till cookiehanterings- och informationsbannern genom att klicka på länken i sidfoten på alla sidor.


Enligt lagen kan vi lagra cookies på din enhet om de är strikt nödvändiga för driften av denna webbplats. För alla andra typer av cookies kräver vi ditt tillstånd.

Index

  • Vad är cookies?
  • Hur använder vi cookies?
  • Vilka typer av cookies använder vi?
  • Hur hanterar man cookies?
  • Tredjepartspolicyer
  • Hur kontaktar du oss

Vad är cookies?

Cookies är små textfiler som skapas i din enhets webbläsare när du besöker webbplatser. De lagras och överförs tillbaka till samma webbplatser vid senare besök. Förstapartscookies för tekniska ändamål gör att webbplatsen kan fungera effektivt och förbättra dess prestanda. Cookies tjänar olika syften, har olika egenskaper och kan användas av både webbplatsägaren och tredje parter.

Nedan hittar du all information om de cookies som installeras genom denna webbplats, tillsammans med instruktioner om hur du hanterar dina preferenser avseende dem.

För mer information om cookies och deras allmänna funktioner, uppmanar vi dig att besöka informationswebbplatser som: www.allaboutcookies.org eller www.youronlinechoices.com.

Hur använder vi cookies?

eye-oo.com använder cookies för att erbjuda dig den bästa surfupplevelsen på vår webbplats, för att anpassa din session, komma ihåg dina preferenser och tidigare val, samt samla in information för att förbättra vår produkt. Varje cookie har en specifik funktion och möjliggör till exempel att:
  • logga in och behålla din session
  • förstå hur du interagerar med webbplatsen, för att optimera sessionerna
  • komma ihåg dina inställningar för sociala medier

Vissa cookies installeras av tredje parter för att tillhandahålla funktioner som ingår på våra sidor. Analytiska cookies, som kan vara från första eller tredje part, installeras för statistiska ändamål, för att samla in information om användningen av webbplatsen.

De är särskilt användbara för att analysera webbplatsens åtkomst eller besök och möjliggöra för personuppgiftsansvarig att förbättra dess struktur, navigationslogik och innehåll.

Den insamlade informationen (inklusive den anonymiserade IP-adressen) används för statistisk analys, för att förbättra webbplatsens användarupplevelse och potentiellt göra innehållet mer intressant och relevant för användarens önskemål. Analytiska cookies är inte nödvändiga för att webbplatsen ska fungera; men eftersom IP-adressen anonymiseras kräver installationen av dessa cookies inte användarens samtycke.

Vilka typer av cookies använder vi?

Tekniska cookies: Dessa är cookies relaterade till aktiviteter som är strikt nödvändiga för att webbplatserna ska fungera och för att tillhandahålla tjänsten. De kräver inte samtycke och installeras automatiskt vid åtkomst till webbplatsen. Dessa nödvändiga cookies spårar dina cookie-preferenser, stödjer betalningstjänstleverantören och inkluderar alla cookies som installeras av Shopify Inc., leverantören av e-handelsplattformen som webbplatsen är baserad på.

Tjänst Namn Beskrivning Varaktighet Syfte
Consentmo GDPR cookieconsent_preferences_disabled Associerad med GDPR/CCPA + Cookie Management-app - används för att lagra kundsamtycke Persistent Funktionell
Consentmo GDPR cookieconsent_status Associerad med GDPR/CCPA + Cookie Management-app - används för att lagra kundsamtycke Persistent Funktionell
Lokaliseringsinställningar locale_bar_accepted Sparar besökarens lokaliseringsinställningar Session Funktionell
PayPal enforce_policy Lagrar sekretessinställningar 1 år Funktionell
PayPal l7_az Nödvändigt för inloggningsfunktionen på PayPal-webbplatsen 30 minuter Funktionell
PayPal l7_svc Nödvändigt för transaktioner på webbplatsen 30 minuter Funktionell
PayPal LANG Lagrar språkpreferenser 8 timmar 46 minuter Funktionell
PayPal nsid Tillhandahåller bedrägeriförebyggande Session Funktionell
PayPal SessionID Lagrar SessionID 1 år Funktionell
PayPal ts Tillhandahåller bedrägeriförebyggande 3 år Funktionell
PayPal ts_c Tillhandahåller bedrägeriförebyggande 3 år Funktionell
PayPal tsrce Underlättar inloggning på webbplatsen för att slutföra en transaktion 3 dagar Funktionell
PayPal x-csrf-jwt Aktiverar betaltjänsten på PayPal-webbplatsen 7 dagar Funktionell
PayPal x-pp-s Utfärdas när en betalning görs via PayPal Session Funktionell
Shopify multipli Du kan hitta den kompletta och uppdaterade listan över nödvändiga cookies för plattformen i Shopifys cookiepolicy, avsnittet "Merchant storefronts", som du kan läsa genom att besöka denna sida. Funktionell


Analytiska cookies: Dessa är cookies som tillåter oss att bearbeta data för strikt statistiska ändamål angående surfbeteenden på webbplatsen och källor till trafik.

Tjänst Namn Beskrivning Varaktighet Syfte
Google Analytics _ga Lagrar och räknar sidvisningar 1 år Funktionell
Google Analytics _ga_* Lagrar och räknar sidvisningar 1 år Funktionell
Google Analytics _gat Läser och filtrerar bots 1 minut Funktionell
Google Analytics _gcl_au Konverteringslänkar för att spåra konverteringar Persistent Funktionell
Google Analytics _gid Lagrar och räknar sidvisningar 1 dag Funktionell



Google tillåter användare att välja bort datainsamling av Google Analytics. Om du vill kan du installera ett webbläsartillägg som inaktiverar Google Analytics JavaScript-koden.

Cookies som kräver samtycke: Alla cookies förutom de tekniska och analytiska som nämns ovan installeras eller aktiveras endast efter användarens uttryckliga samtycke, första gången de besöker webbplatsen. Samtycke kan uttryckas generellt genom att interagera med den korta informationsbannern på landningssidan av webbplatsen, enligt metoderna som anges i den bannern (genom att klicka på OK-knappen eller "X"-knappen); eller samtycke kan ges eller nekas selektivt, enligt de metoder som anges nedan.

Detta samtycke registreras för senare besök. Användaren har dock alltid möjlighet att återkalla, helt eller delvis, det redan givna samtycket.

Tjänst Namn Beskrivning Varaktighet Syfte
Facebook _fbp Lagrar och spårar besök över webbplatser 3 månader Marknadsföring
Klaviyo __kla_id Spårar och identifierar webbplatsbesökare med hjälp av ett självgenererat ID 2 år Marknadsföring
Pinterest _derived_epik Initieras av Pinterest-taggen när en matchning identifieras i avsaknad av cookies, till exempel Advanced Matching 1 år Marknadsföring
Pinterest _pin_unauth Lagrar användarens användningshistorik 1 år Marknadsföring


Hur du hanterar cookie-inställningar från din webbläsare

Kom ihåg att du också kan hantera dina cookie-inställningar genom din webbläsare. Om du inte vet vilken typ och version av webbläsaren du använder, klicka på "Hjälp" i webbläsarfönstret. Om du vet vilken webbläsare du har, följ länken för mer information om de mest använda:

Hur du hanterar cookies på Internet Explorer
Hur du hanterar cookies på Apple Safari
Hur du hanterar cookies på Google Chrome
Hur du hanterar cookies på Firefox

För andra webbläsare och/eller operativsystem rekommenderar vi att du konsulterar relevant dokumentation.

Tredjepartspolicyer

Vissa cookies hanteras av tredje parter enligt deras egna policyer. För mer information om hur du hanterar dina cookie-inställningar från tredje part, uppmanar vi dig att besöka webbplatsen YourOnlineChoices. Genom att gå in på området "Your choices" kan du se listan över tredjepartsföretag som installerar cookies (Företag); kontrollera närvaron och aktivitetsstatus för den installerade cookien (Status) och hantera samtycke selektivt (På/Av).

Genom att utöka avsnittet som är tillägnat varje företag (Info) kan du få mer detaljerad information om företaget och komma åt den specifika sekretess- och cookiepolicyn.

Hur du kontaktar oss

För ytterligare information, frågor och frågor om cookies, hur man hanterar dem och hur man raderar cookies och liknande teknologier från din webbläsare, skriv till oss när som helst på vår kundtjänst med hjälp av e-postadressen hello@eye-oo.com.

Senast uppdaterad: 13 maj 2024

Follow us On Instagram